Tijdelijk lenen

Voordelig geld lenen voor een korte tijd

Renovatielening

Wil je nu echt eens grondig je woning aanpakken? Dan moet je dit natuurlijk wel direct goed doen. Het is dan ook het beste om hier flink wat geld voor vrij te maken. Gelukkig is het zo dat je hier niet eerst jaren voor hoeft te sparen. Je kunt namelijk ook het geld ergens anders vandaan betrekken en het vervolgens daarna terugbetalen. Dat doe je bijvoorbeeld door een renovatielening af te sluiten. Daarmee kan je tijdelijk zorgen dat je voldoende geld hebt om de grondige verbouwing van je woning te financieren. Zo kan je het direct goed doen en kan je vervolgens weer vele jaren vooruit.

Krediet Spotter

Krediet Spotter

Bij verbouw- en renovatiediensten aanbieders is het vaak mogelijk om een lening af te sluiten, maar meestal heb je dan niet te maken met de laagste rente tarieven. Kies liever voor een financiële dienstverlener waarbij de rente laag te noemen is. Krediet Spotter vergelijkt tientallen aanbieders en kan aan de hand van je persoonlijke wensen de beste voor je vinden. Natuurlijk is het aanvragen van een offerte gratis en zal het je nergens toe verplichten.

Meer informatie!

Het geld lenen

Een renovatie zal al snel enkele duizenden euro's kunnen gaan kosten. Je kunt dus het beste een tijdelijke persoonlijke lening afsluiten waarmee je dit geld kunt ophoesten. Dit kan je bijvoorbeeld bij de bank doen. Het grote voordeel van een dergelijke lening is dat hij maar tijdelijk is. Zodra je hem hebt terugbetaald ben je er ook echt van af. Je kan heel gemakkelijk online een aanvraag doen. Je kunt dan direct al zien hoeveel je kunt lenen. Bovendien kan je dan ook direct goed zien hoeveel je ongeveer aan rentekosten kwijt zal zijn gedurende de looptijd.

Andere aanbieders

Zoals ook in de autobranche al jaren gebruikelijk is, kan je tegenwoordig ook bij aanbieders van verbouw- en renovatiediensten vaak een lening afsluiten om de werkzaamheden te bekostigen. Je kunt een offerte aanvragen zodat je de kosten van het werk bij dezelfde partij die ook het werk gaat uitvoeren kan laten financieren. Het is daarbij vaak zelfs zo dat het geld gewoon aan jou wordt overgemaakt en dat je daarmee vervolgens zelf weer de afrekening met het bedrijf dat voor jou aan de slag gaat kunt doen. Zo heb je dus toch zelf veel grip op de situatie. Dit is natuurlijk zeer aantrekkelijk.