Tijdelijk lenen

Voordelig geld lenen voor een korte tijd

Persoonlijke lening

Wanneer je een persoonlijke lening afsluit, dan leen je slechts één keer geld. Je leent een vooraf afgesproken bedrag voor een vooraf afgesproken tijd. Dit zijn het leenbedrag en de looptijd. Met dat bedrag kan je een aankoop doen die je anders niet zou kunnen betalen. Vervolgens ga je stapsgewijs het geld terugbetalen aan de verstrekker van de lening. Dit is bijvoorbeeld de bank. Afhankelijk van de hoogte van het leenbedrag kan worden vastgesteld hoe lang de looptijd is. Naast het geleende bedrag betaal je ook een som aan rente. Dit is altijd een paar procent van het geleende bedrag.

Krediet Spotter

Krediet Spotter

Voor een persoonlijke lening kan je natuurlijk naar je eigen bank gaan. De kans is dan alleen erg groot dat je niet kan rekenen op het laagst mogelijke rentepercentage. Online diverse aanbieders laten vergelijken (en dan een offerte krijgen), zal meestal een lager rentepercentage opleveren met vaak ook nog eens gunstiger voorwaarden. Krediet Spotter is wat dit alles betreft zeker een aanrader te noemen. Gebruik maken van hun diensten is altijd vrijblijvend.

Meer informatie!

Groot of klein geldbedrag

Het afsluiten van een grote lening kan je doen voor een groot bedrag, maar ook voor een klein bedrag. Vaak zijn hier wel verschillende aanbieders voor. De grote leningen worden over het algemeen nog altijd bij de bekende banken afgesloten. Een kleine persoonlijke lening die je maar tijdelijk nodig hebt kan je vaak bij nieuwe spelers op de financiële markt afsluiten. De voorwaarden zijn wel ongeveer gelijk. Je hebt een looptijd en je betaalt er rente over. Alleen is dit wel flink verschillend van lengte en omvang. Tijdelijke leningen lopen uiteraard veel korter.

Niet langer dan nodig

Het voordeel van een persoonlijke lening is dat het niet langer hoeft te duren dan nodig is. De maandelijkse aflossing of wekelijkse aflossing die je doet houdt op zodra je alles hebt afgelost. Daarna ben je dan ook van de lening af. Je hebt immers geen reden meer om het geld nog langer in je bezit te hebben. Je kunt natuurlijk wel op elk moment weer een nieuwe persoonlijke lening afsluiten als je daar een reden voor hebt. Die staat echter los van de persoonlijke lening die je al had. Je kunt dit eigenlijk zo vaak doen als je zelf zo willen. Je hebt dan altijd tijdelijk meer geld.