Tijdelijk lenen

Voordelig geld lenen voor een korte tijd

Minilening

De laatste jaren is een nieuwe vorm van lenen sterk in opkomst geweest. Zeer veel mensen vinden het zeer handig om van deze methode gebruik te maken. Het gaat dan natuurlijk over de minilening. Een vorm van tijdelijk geld lenen die kleine bedragen en korte looptijden met zich meebrengt. Dit is natuurlijk erg gemakkelijk voor mensen die onverwachts even een paar honderd euro nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan een onverwachte schade die je moet herstellen waar je het geld niet voor hebt. Via deze weg is dat gemakkelijk op te vangen wanneer het fout gaat. Zonder dat je er lang aan vast hoeft te zitten.

Krediet Spotter

Krediet Spotter

Bij minilening verstrekkers is het vaak erg makkelijk om snel een bescheiden bedrag te lenen, zelfs als er sprake is van een negatieve BKR registratie. Toch zien we vaak enorm hoge rente percentages en bijkomende kosten. Kies liever voor een betrouwbare financiële dienstverlener waarbij je kan rekenen op een lage rente met reële voorwaarden. Bij Krediet Spotter kan je ook voor bescheiden leningen de beste aanbieder voor je laten vinden.

Meer informatie!

Hoe werkt het?

Een minilening is net even anders dan een gewone lening. Dit geldt eigenlijk in alle opzichten. Allereerste het bedrag. De lening heeft alleen zin als je een bedrag dat ergens tussen de honderd en vijftienhonderd euro ligt wilt lenen. Dit zijn dus kleinere bedragen dan bij de traditionele leningen bij de bank. Je leent het geld voor twee weken tot maximaal twee maanden. Dit is afhankelijk van de hoogte. Je betaalt wekelijks een deel af en na maximaal acht weken ben je er weer vanaf. Tot slot vraag je hem snel online aan en weet je binnen 24 uur of je hem krijgt of niet.

Zo vaak als je wilt

Voor veel mensen is een minilening een soort stok achter de deur geworden. Je kunt iets flexibeler dat je met je budget uit je loon hebt omgaan. Wanneer er namelijk iets onverwachts gebeurt, dan kan je binnen 24 uur tijdelijk wat extra geld in je zak hebben. Daarmee kan je dus bijvoorbeeld schades of andere problemen en verrassingen bekostigen. Denk bijvoorbeeld ook aan leuke uitjes die je anders niet zou kunnen doen met je vrienden. Dat kan door een klein extra bedrag te lenen ineens wel gewoon tot de mogelijkheden behoren, wanneer je dat maar zou willen.